onsdag 31 december 2008

Hemligheten avslöjad!

Uj vad klockan har hunnit bli mkt! Men har ju som ett tvångsbehov av att läsa igenom alla bloggar jag följer. Och innan det var det att fixa lite fläskfilé i marinad eftersom vi ska ha lite nyårsmys här i morgon. Och innan det var det till att diska upp ett eeenromt berg av disk som skapats av en trevlig kväll med honey, Marie, Hanna, Jessy och Jossi. Hade planerat att överraska Marie med att komma och laga middag hos henne. Men visade sig att de redan hunnit käka, dessutom var köket inte helt framkomligt.

Har faktsikt räknat ut varför Maries och Hannas distansförhållande funkar så himla bra! De flesta bråkar ju en hel del om vardagssysslorna, men såna ägnar de sig inte så värst mkt åt när de väl ses! Inte så mkt, diska, städa eller laga mat. Kan vara en fiffig taktik. En annan möjlighet till att de har det så bra kan annars vara att Hanna masserar så sjukt bra! Det fick jag erfara idag, tydligen i fredags också, minns dock inte det.

Daniel blev nog iaf glad att vi kom hit istället och lagade mat för då fick ju han sig också lite käk och så fick han mysa med oss i sängen och det är ju inte fy skam! En nice kväll var det och mer blire i morgon! Och ännu mer blir det på lördag för då ska vi nog festa och sen gå ut på Ice, har inte hunnit med det ännu.

Natti

Inga kommentarer: