fredag 18 juni 2010

Men hon är säkert snääääll..


Tro det eller ej, men känns rätt bra idag faktiskt! Beror dels på att jag varit med Marie, Hanna och Liten idag. Vänner är ju nice att ha. Och eftersom att jag nog är en lite ond människa känns det också en smula bra att jag är way mycket hetare än hans nya, rätt menlösa tjej/tant(klädda).

17 kommentarer:

Anonym sa...

mognare människor vill ju ha skönheten som finns där inne, spec om man vill nåt seriöst, för vem orkar leva med en.. ja.. "ond" människa...?
Sen är det ju bara ett plus om hon har en fin utsida med, men det bästa är nog om man har lika mycke av den yttre å inre skönheten, du kanske har för mycket av den yttre så det helt enkelt inte finns nå plats kvar för den inre ;p

elli sa...

hahah, en lite bajsnödig kommentar kanske. jag är inte ond på riktigt, just nu ligger jag och då får man sparkas lite. alla vet att jag är en snelli!

Anonym sa...

bra det! ;p

Anonym sa...

Men vaddå "way hetare" ? Det bestämmer väl inte du? Han kanske tycker att hon är hetare än dig... uppenbarligen har hon nått som inte du har eftersom han är med henne! Eller vad tror du? Jaja det är ju bra att du har bra sälvförtroende, då kanske det inte blir så svårt att hitta drömprinsen igen...

elli sa...

joho lilla du, i min blogg bestämmer jag vem jag anser var mer eller mindre het.

just nu är mitt självförtroende kört i botten, så om jag kan trösta mig med att jag ser bättre ut än nån som han dejtat i några dagar, låt mig göra det.

och kan även tillägga att han nog kommer dumpa även denna, om dem ens blir tillsammans, precis som han gjort dem två senaste åren med dem flesta. alltid är det något fel, kan vara allt från att tjejen har barn eller att hon inte skrattar högt i en film då han anser det lämpligt.

fast vill ju egentligen att han ska vara lycklig, så hoppas att allt jag sagt till honom gått fram och att han inte sabbar nästa förhållande genom att låta oviktiga saker blockera hans känslor.

Anonym sa...

Verkar som många har svårt för det där med att inte sparka på dom som ligger...

Kan det vara så att dom njuter av att se en snygg tjej bli dumpad för att dom själva är bittra för att alla snygga brudar inte är intresserade av dom på grund av deras egen otillräcklighet?

Ska inte fjäska för mycket (även om jag anonym-postar) men tycker det är intressant att observera vad folk skriver när dom är anonyma och inte behöver oroa sig för reprimander.

Kämpa på tjejen, du förtjänar bättre!

Anonym sa...

Men frågan är hur kan du tro att du skulle se mycket bättre ut än hans nya dam?Hon har säkert ett fint inre och det yttre spelar ingen roll då de inre är så mycket bättre.

S sa...

fan så tjorvigt det blir me alla anonyma :s
antar att det är samma skara som följer denna tjejs liv? kan vi då inte skriva våran första bokstav eller nåt istället för å va helt anonym? isåfall tar ja S :p

Chimairan sa...

din blogg blir bara mer och mer intressant ellipell, keep up the good work ;) och ja, det är jävligt chicken att inte ens kunna lämna en signatur till sitt inlägg, typ en bokstav. bra initiativ S ;)

Christoffer sa...

Hm, nä jag njuter inte av att se en snygg tjej dumpas... och jag har aldrig varit intresserad av henne heller! Vad jag har förstått från denna blogg har hon helt enkelt förstått att hon har stora problem att behålla sina killar. Sen tycker inte jag att hon är så het faktiskt och det behöver inte betyda att jag är olyckligt kär eller så... Och visst det är bara att du Elli går omkring och tycker att hon är snyggast men då får man faktiskt ta att alla kanse inte håller med...

Anonym sa...

När ska denna bloggägare inse att hon det är fel på? Efter att ha följt denna blogg har jag förstått att det är en hel del killar som passarat senaste tiden. Illa tycker jag.
/G

Chimairan sa...

tror ni anonyma besserwissrar på fullaste allvar att elli skriver ut allt i sin blogg som hon fått stå ut med?? Elli skulle kunna skriva så jävla många sanningar om alla jävla vrak hon försökt rädda men det gör hon inte. Ellipelli älskade vän, du är en helt vanlig bra tjej som behöver en helt vanlig bra kille; du är INTE psykvården och du är inte missbruksvården och du är inte minimal kuk-vården heller...okej? :) så sluta försöka rädda hopplösa fall, du gör bara illa dig själv. och vad gäller alla vassa kommentarer du får här har du satt dig på den pottan själv, du kan ju vara en liten aning provocerande när du sätter den sidan till ;) JAG ÄLSKAR DIG, KRAM PÅ DIG.

Unknown sa...

Hmm, ja detta verkar ju bli en riktig soppa, jag återgår nog till att betraka bloggen på avstånd.

Och kan väl lika gärna ta ansvar för min första och enda kommentar på denna blogg, nr 06 (19 juni 2010 12.53).

En sista notis dock, G: Jag finner det ganska drygt att du antar känna henne nog väl att dömma henna baserat på det du läst i denna blogg. Lite ödmjukhet skulle inte skada. Behandla människor såsom du själv vill behandlad var det visst någon som sa...

I övrigt, simma lungt.

viccky sa...

Ellipelli eller ellifiore är visst en snygg och söt tjej. Ingen behöver säga något annat, om ni inte tycker det behöver ni inte kommentera. Hejja Elli

elli sa...

det är möjligt att en del kan få idén att jag inte är nåt att ha eftersom en å annan boy dragit det senaste året. fel gör jag absolut, fast det största felet på killfronten är att jag helt enkelt valt ett par st som jag borde kutat ifrån så fort jag upptäckte vad det var för människor. men nu funkar jag inte riktigt så, ALLA pojkar jag haft visste jag att jag borde göra slut med långt innan dem gjorde slut med mig, men har man känslor så är det inte det lättaste. och även om det inte varit rötägg så kan dem ju ändå lämna en trots att det inte är "fel" på någon, ibland klaffar det inte helt enkelt.

jag har heller aldrig trott att jag är den snyggaste, finns många som är hetare än mig, och även tvärtom. och ja, jag kan säga en del provocerande saker, men känner man elli vet man att en del ska tas med en nypa salt. men jag skriver inte min blogg för att den ska vara politiskt korrekt, jag skriver vad jag känner, saker som dem flesta nog kan känna ibland men kanske inte uttalar högt.

och ingen behöver läxa upp mig om att den inre skönheten är den viktigaste, det vet jag mkt väl efter att ha fallit för sjukt heta busar..;)

och att det skulle vara "illa" att det passerat x antal killar var nog det dummaste jag hört! ska jag ge upp med att hitta the one bara för att jag redan haft ett par st? luktar lite präktighet. jag tänker då inte sitta snällt och vänta att det ska ha gått en "lämplig" tid innan jag träffar någon ny.

Christoffer sa...

Nä du har alldeles rätt Elli. Du behöver inte sitta och vänta på att rätt kille dyker upp. Utan tvärtom tycker jag att det är bra om tjejen haft ett par killar eftersom då vet honn vad hon vill ha och även vad hon gör för fel och kan ändra på till nästa förhållande... tolka det som du vill... men iaf. Skriver man en blogg måste man ju kunna ta att alla inte tolkar den precis som du vill och därför kan du inte heller tycka att folk är dumma ifall dom reagerar på vissa saker! Jag tyckte du var elak mot den stackars tjetanten. Inte hennes fel att det inte funkade mellan dig och killen och att hon nu blev hans nya offer...

elli sa...

det kan jag absolut ta. men dem som tror sig veta nåt om mig och väljer att kommentera måste även kunna ta min reaktion på kommentarerna.

äh, så känslig får man inte vara. hon är inte ful, bara lite blek..;) hon har säkert också varit lite nöjd över liknande saker nån gång i sitt liv. nu tycker jag vi slutar låtsas att vi alla är små änglar.