söndag 26 april 2009

Jag återvinner i sann miljöanda

Bara att ta sitt straff. Denna gång blir det den sedvanliga "finmiddagen" och en extra tvättgång och utöver det blir det till att dammsuga och dammtorka i Daniels bil. Pallar med andra ord inte att träna idag. Jag skyller helt och hållet på en viss tubby, aka Dennis. Meningen var väl att det skulle bli poker. Men antar att pojkarna var rädda för att få stryk så det blev sedvanligt festande med utgång istället.

Måste säga att jag ju är oerhört socialt kompetent som kan socialisera med folk jag inte aalls känner plus en Dennis som jag inte haft nån kontakt med på sex år! Inga stödvänner hade jag ens med mig. Sen kan man ju givetvis diskutera hur socialt kompetent det är att säga saker som:

"Jag var ju bara kär i dej för att det inte fanns någon annan att välja" samt "Min kille har haft sex med din tjej" som första replik till en kille jag inte känner ett dugg. Nåja, det var en kul kväll. Det är aldrig dumt att återvinna gamla tåmpisar.

2 kommentarer:

Apertures Edge sa...

"Jag var ju bara kär i dej för att det inte fanns någon annan att välja" samt "Min kille har haft sex med din tjej"

PRICELESS!

åååååh så underbar kommentar!

Per sa...

Jo, det kanske inte är någonting man vill höra som pojkvän, blev lite stött, och sen att du säger det till mig som är extra känslig för att höra sånt också. Men du gillade min blogg, så det är okej för den här gången ;) Hur visste du ens vem jag var och vem jag är tillsammans med?