söndag 10 juli 2011

Ranson på sömn och snart även mat!

Ännu en helg passerad. Tycker verkligen att fyradagars arbetsveckor är en vacker tanke. Två lediga är ju lite fjuttigt. Dock är jag och Linda rätt duktiga nu, uppstigning vid fem för att vara på jobbet ruskigt tidigt och med andra ord få sluta i hyfsad tid.

Har trots helgens korthet hunnit med en sen premiär på Alder, efter en del gormande med en badkruka. Som tur visade sig badkrukan uppskatta härligt väder, svalkande dopp och allmänt chill med vänner. Vem skulle inte det liksom? Var också hög tid att lilleman fick busa loss på Alder.

Har även hunnit med grill (eller, lätt uppvärmning av köttet kanske man ska kalla det), kubbspelande, fått spö i poker, vara bakis, ha lite kalas för 'Lucky-star'. Ja ni vet, sånt som hör sommaren till.

Men nu är det dags för två rätt dryga veckor med jobb, antagligen extra mycket då det ser ut att bli övertid. För att göra saken "värre" har jag dessutom fått den briljanta idén att fasta i en vecka med start imorgon. Det verkar inte som att det är något folk pysslar med längre eftersom det knappt finns något på nätet om ämnet, som inte är från -91 vill säga. Men äh, jag ser ju vad som händer, jag kommer nog inte dö i alla fall. Med andra ord: ranson på sömn, mat och mys (Jörgen är i Kiruna hela veckan). Men sen kommer belöningen - SEMESTER!!

Inga kommentarer: